SA-OB135 Lejlighed 2+1 Oba

Triangle 1 Created with Sketch. Til salg Triangle 1 Created with Sketch. €99.000 - Lejlighed
SA-OB101 2 Bedrooms 2 Bathrooms 2014 Year Built background Layer 1 115 m2

Flot Lys lejlighed beliggende i det flotte boligkompleks Flower garden 2 i Oba.

Denne 2+1 lejlighed er på 115 m2 og er beliggende på 1.sal i bygningen midt i komplekset. Fra altanen har du en flot udsigt udover den smukke have som danner rammerne om fællesarealet.
Lejligheden indeholder 2 lyse soveværelser, som er møbleret med klædeskab og dobbeltseng. Der er klimaanlæg i begge soveværelser, samt udgang til altanen. Der er to flotte og rummelige badeværelser der begge er med bruseniche, på det ene badeværelse er der installeret vaskemaskine. Denne flotte lejlighed har amerikansk køkken, med god bordplads, opvaskemaskine, køle-fryseskab, indbygningsovn og keramiske kogeplade. Der er indbygget spiseplads som falder godt sammen med køkkenet. Stuen er stor og lys, og med udgang til altanen.

I det flotte fællesområde, er der en stor pool, med jacuzzi, grillplads og legeplads. Der er en flot have med siddepladser, og et flot vandløb, der løber ned langs haven. I kompleksets stueetage er der indendørspool, fitnessrum og sauna. Der er sikkerhedsvagt døgnets 24 timer, og en havemand som passer fællesområdet. De to indgange til komplekset er lukket af med jernporte.

Similar Properties

Skriv et svar