Billeje

Billeje


Tyrkiet er et stort og fascinerende land, der byder på mange både kulturelle og historiske oplevelser. Ulempen er dog at der er rigtig mange seværdigheder der er svære at komme til uden en bil, taxa eller anden arrangeret tur.

Fordelen ved at leje en bil er at det giver noget mere frihed, man kan køre som det passer en, man behøver ikke vente på andre og man kan holde de pauser man vil undervejs. Med en lejet bil får man også mulighed for at besøge nogle af de seværdigheder som rejseselskaberne ikke arrangerer ture til.
De tyrkiske færdselsregler adskiller sig ikke meget fra de danske, men noget af det du skal være særligt opmærksom på ved leje af bil i Tyrkiet er:

  • Det er lovpligtigt at benytte sikkerhedssele.
  • Der skal køres med lys hele døgnet rundt.
  • Hastighedsgrænser er 50 km/t i byer, 90 km/t på landeveje, 120 km/t på motorveje.
  • Alkoholpromille på 0% for at køre rundt i bil

Politiet slår hårdest ned på kørsel med alkohol i blodet og overtrædelse af fartgrænserne.

Ønsker du/I i løbet af din/jeres ferie at leje en bil, så kan vi hos AL Goldstar / AL Homeservice også være behjælpelige med det, priserne starter ved 25 Euro pr. dag alt afhængig af biltype, model, årgang og hvor lang tid bilen skal lejes.

 

Ønsker du at bestille en bil til din ferie, kan den bestilles på bookes her, på info@al-hs.dk, Mobil TR +90 536 775 29 94 eller kontakt os via privatbesked på Facebook.