Information om Alanya

Information om Alanya


Tapu, Ikamet, Renovering Alanya, Boliger til salg Alanya, Advokathjælp Alanya, Tandlæger Alanya, Oversættelse af dokumenter Alanya, Danske ejendomsmæglere Alanya, Rengøring Alanya, Homes/property for sale Alanya, Dentists Alanya, Translation of documents Alanya, Cleaning Alanya, renovation alanya, Leje lejligheder Alanya, Langtidsleje Alanya Lejligheder Alanya, Long term rental Alanya, Rent home Alanya, Al Goldstar ejendomsmægler, Al Goldstar Real estate, Al Goldstar Emlak, Alanya ejendomsmægler, Alanya Real estate, Alanya emlak, Købe bolig i alanya, Feriebolig i alanya, Feriebolig i Tyrkiet, Alanya Homeservice, Homeservice alanya, Alanya transfer, Antalya transfer, Gazipasa transfer, Alanya Homeservice, Danske virksomheder alanya, Danske firmaer alanya, Alanya car rent, Alanya billeje, Buy property alanya, Holiday property in alanya,

Den tyrkiske by Alanya er placeret på landets sydkyst ved Middelhavet, og er en af Tyrkiets mest besøgte turistbyer. Byens indbyggertal er på omkring 300.000.

Alanya er en smuk by, omgivet af historiske monumenter bl.a. den 250 m høje borgklippe, omgivet af den 8 km lange borgmur. Det centrale Alanya er delt i to bydele, inde midt i centrum ligger den store halvø, som deler byen I to hhv. Øst og vest. På vest siden ligger Kleopatra stranden, som siges, at være den bedste strand. På den anden side ligger øst stranden, hvor vandet er mere lavvandet.

Alle byens strande har solsenge og parasoller, så langt øjet rækker. Der er ligeledes restauranter og strandbarer, så man i løbet af dagen kan få en forfriskning. Har man blod på tanden og trænger til lidt vind i håret, så er der mulighed for at leje vandscootere, afprøve bananbåde, flyve faldskærm efter en speedbåd mm.

Det tiltalende ved Alanya er de mange måneder med sol og varme, og sæsonen strækker sig fra midten af marts til midten af oktober, hvor juli og august er de varmeste måneder og med færrest nedbørsdage. Vandtemperaturen kommer aldrig under 17 grader, og i juli og august kan temperaturen i vandet komme helt op på de 30 grader.

Det siges at det tyrkiske køkken er en af verdens bedste køkkener. Mange af de populære retter som de tyrkiske familier spiser i dag, er gamle traditionelle retter, som er gået i arv i mange generationer. I Alanya er der selvfølgelig også mulighed for at smage det autentiske tyrkiske køkken.

Byen rummer et rigt pulserende byliv med shopping, restauranter, diskoterer/barer, frisører osv.
Men har du lyst til en mere aktiv ferie er der også rig mulighed for det. Både i Alanya og rundt om byen findes der rige muligheder for at give sig i kast med alverdens oplevelser f.eks. landsby- / bjergture, paragliding, bådture, jeepsafari, hamam, vandland eller en tur i en af Tyrkiets største drypstenshuler. Dette er bare et lille udpluk af de mange former for oplevelser som du kan give dig i kast med i Alanya området. Ønsker du inspiration til oplevelser på din ferie, så kan AL Home Service være behjælpelige med dette.

Mulighederne er mange uanset om man er er til badeferie, shopping eller ønsker at komme ud at opleve noget mere af det ægte Tyrkiet.

Én ting er sikkert, man keder sig aldrig i Alanya!